BIO Hovězí Tomahawk steak
Kód: 1830Související produkty
Detailní popis produktu
Hovězí steak Tomahawk získal svůj název podle tradiční indiánské sekery, kterou svým tvarem připomíná. Jedná se o část vysokého roštěnce, která je ukrojená i s žebrem. Maso má výrazné mramorování a tukové lemování. Obsahuje až 15% tuku, díky čemuž jsou steaky velmi šťavnaté a chutné. Jedná se o prémiové křehké maso. Připravuje se výhradně jako minutka v podobě steaku na pánvi nebo na grilu, podává se i s kostí, která pokrmu také dodává specifickou chuť a styl. Tomahawk doporučujeme propékat na stupeň medium rare a maso následně nechat odpočinout a povolit, aby si zachovalo šťavnatost.
Oblast masa: část vysokého roštěnce mezi 12 a 6 žebrem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář