Blog

ŠPALDOVÁ MOUKA

Špaldová mouka měla pevné místo v jídelníčku našich babiček. S nástupem levnější pšenice ozimé ...

HLÍVA ÚSTŘIČNÁ

Houby pomáhají lidem již 30 tisíc let. Jejich blahodárné účinky znali už staří Římané, kteří je zařa...

VYZRÁLÉ HOVĚZÍ MASO

  Jen dobře vyzrálé hovězí je šťavnaté, aromatické a v optimálním stavu pro kuchyňskou úprav...

JERSEYSKÝ SKOT

Na naší farmě chováme krom koz a drůbeže i pár kraviček. Jedná se o plemeno jersey. Je to malé...

KOZÍ MLÉKO

Kozí mléko je podceňovanou superpotravinou , která prospívá zdraví i krase. Říká se mu také el...

ČERVENÁ ŘEPA

Další zeleninou, kterou pěstujeme na naší farmě, je ČERVENÁ ŘEPA. Patří bezesporu mezi nejzdravější...

TOPINAMBURY

TOPINAMBURY Jedna ze zdravých kořenových zelenin, které pěstujeme na Farmě u Františky, jsou t...

ZNÁTE VŠECHNY ČÁSTI VEPŘOVÉHO MASA?

Vepřové maso je jemně vláknité růžové až světle červené a má osobitou lahodnou vůni. Nejchutnější ...

ZNÁTE VŠECHNY ČÁSTI DRŮBEŽÍHO MASA?

PRSA - Pokud kuře začneme dělit tak asi nejvyužívanější částí jsou prsa. Mohou být s kostí i&...

ZNÁTE VŠECHNY ČÁSTÍ KŮZLEČÍHO MASA?

Kůzlečí maso je zdravé a chutné. Mýtus o tom, že nepříjemně zapáchá pochází z období, kdy...

s

| Registrace

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení