Blog

ZNÁTE VŠECHNY ČÁSTI VEPŘOVÉHO MASA?

Vepřové maso je jemně vláknité růžové až světle červené a má osobitou lahodnou vůni. Nejchutnější ...

ZNÁTE VŠECHNY ČÁSTI DRŮBEŽÍHO MASA?

PRSA - Pokud kuře začneme dělit tak asi nejvyužívanější částí jsou prsa. Mohou být s kostí i&...

ZNÁTE VŠECHNY ČÁSTÍ KŮZLEČÍHO MASA?

Kůzlečí maso je zdravé a chutné. Mýtus o tom, že nepříjemně zapáchá pochází z období, kdy...

PODÍVEJTE SE NA FILM KOZY LÉČÍ

https://www.ceskatelevize.cz/porady/11048967047-kozy-leci/...

GARANT NAŠÍ VÝROBY PANÍ KVĚTOSLAVA ŠUSTOVÁ

Děkujeme paní profesorce Ing. Květoslavě Šustové, Ph.D. za odborný dohled a pomoc při ...

ZÁŽITKOVÝ DEN ČELEDÍNA JÁRY NA FARMĚ

Představme si, jak probíhá den klienta zážitkové agentury, který má okusit opravdový život na stat...

ZNÁTE VŠECHNY ČÁSTI HOVĚZÍHO MASA?

LÍČKA - jsou žvýkacími svaly z vnější části lícních kostí skotu. Tento sval je nejvíce namáhaným...

6 DŮVODŮ, PROČ NAKUPOVAT ČESKÉ POTRAVINY

1. ČESKÉ = KVALITNÍ Co do kvality a bezpečnosti potravin má Česko jedny z nejlepších potravi...

s

| Registrace