Blog

Vepřové Bio maso

Charakteristika vepřového masaVepřové maso je jemně vláknité růžové až světle červené a má osobitou ...

Drůbeží BIO maso

Farmářské kuře, bez konzervantů. Potravina nejvyšší kvality, od českého farmáře. Při chovu kuřa...

ZNÁTE VŠECHNY ČÁSTÍ KŮZLEČÍHO MASA?

Kůzlečí maso je zdravé a chutné. Mýtus o tom, že nepříjemně zapáchá pochází z období, kdy s...

PODÍVEJTE SE NA FILM KOZY LÉČÍ

https://www.ceskatelevize.cz/porady/11048967047-kozy-leci/...

GARANT NAŠÍ VÝROBY PANÍ KVĚTOSLAVA ŠUSTOVÁ

Děkujeme paní profesorce Ing. Květoslavě Šustové, Ph.D. za odborný dohled a pomoc při ...

ZÁŽITKOVÝ DEN ČELEDÍNA JÁRY NA FARMĚ

Představme si, jak probíhá den klienta zážitkové agentury, který má okusit opravdový život na stat...

ZNÁTE VŠECHNY ČÁSTI HOVĚZÍHO MASA?

LÍČKA (1) Líčka jsou žvýkacími svaly z vnější části lícních kostí skotu. Tento sval je nejvíce na...

6 DŮVODŮ, PROČ NAKUPOVAT ČESKÉ POTRAVINY

1. ČESKÉ = KVALITNÍ Co do kvality a bezpečnosti potravin má Česko jedny z nejlepších potravi...

s

| Registrace