Špaldová mouka měla pevné místo v jídelníčku našich babiček. S nástupem levnější pšenice ozimé ...
Blog
Houby pomáhají lidem již 30 tisíc let. Jejich blahodárné účinky znali už staří Římané, kteří je zařa...
Jen dobře vyzrálé hovězí je šťavnaté, aromatické a v optimálním stavu pro kuchyňskou úprav...
Na naší farmě chováme krom koz a drůbeže i pár kraviček. Jedná se o plemeno jersey. Je to malé...
Kozí mléko je podceňovanou superpotravinou , která prospívá zdraví i krase. Říká se mu také el...
Další zeleninou, kterou pěstujeme na naší farmě, je ČERVENÁ ŘEPA. Patří bezesporu mezi nejzdravější...
TOPINAMBURY Jedna ze zdravých kořenových zelenin, které pěstujeme na Farmě u Františky, jsou t...
Vepřové maso je jemně vláknité růžové až světle červené a má osobitou lahodnou vůni. Nejchutnější ...
PRSA - Pokud kuře začneme dělit tak asi nejvyužívanější částí jsou prsa. Mohou být s kostí i&...
Kůzlečí maso je zdravé a chutné. Mýtus o tom, že nepříjemně zapáchá pochází z období, kdy...